Miten muistat asiakkaitasi tai muita sidosryhmiäsi joulun alla?

On sen aika

Lähetä yrityksen joululahjat Ärrä-koodilla nyt!

Ärrä-koodi joululahja

Helpoin tapa toimittaa
yrityksesi joululahjat tänä jouluna

Mietitkö miten saisit helposti lähetettyä asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi tai työntekijöillesi joululahjat? Ärrä-koodin avulla se onnistuu näppärästi ja nopeasti. Ei postitusta, ei paketoimista, ei logistiikkaa. Kaikki hoituu sähköisesti.

Tarvitset vain kohderyhmäsi puhelinnumerot ja Ärrä-koodi lähetetään heille tekstarina puhelimeen. Vastaanottaja voi noutaa joululahjansa miltä tahansa R-kioskilta Suomessa!

Ärrä-koodin avulla tuot helposti ja kustannustehokkaasti iloista joulumieltä koko joukolle ihmisiä! Ota yhteyttä, niin toteutetaan kampanjasi vaikka vielä tänään!


Näin helppoa on Ärrä-koodikampanjan toteutus!


Ärrä-koodituotteet

1. Valitse tuote

Valitse tuote, jota haluat käyttää Ärrä-koodikampanjassasi. Tuotteita löytyy kaikista eri tuoteryhmistä, joten kampanjaanne sopiva tuote löytyy varmasti!

Ärrä-koodi Excel

2. Toimita kohderyhmän GSM-numerot ja haluttu viestisisältö

Toimita meille vastaanottajien GSM-numerot sähköpostitse joko Excel- tai CSV-tiedostona.

Ajasta Ärrä-koodi haluamallesi ajankohdalle

3. Valitse lähetysajankohta

Kampanja voidaan ajastaa haluamallenne ajankohdalle.

Ärrä-koodit lähetetään asiakkaille tekstiviestinä

4. Viestit lähetetään asiakkaalle!

Hoidamme Ärrä-kooditekstiviestien lähetyksen vastaanottajille haluttuna ajankohtana. Vastaanottajat voivat viestin saatuaan heti hakea tuotteensa Ärrältä.

Ota yhteyttä

Nopea toimitus

Tekstiviestitse toimitettuna Ärrä-koodi saavuttaa kuluttajan välittömästi ja varmasti. Voit tehdä nopeita kampanjoita juuri silloin kuin haluat.

Laaja tuotevalikoima

Hyödynnä kampanjassa R-kioskin laajaa tuotevalikoimaa. Valitse kampanjaasi sopiva tuote useista kymmenistä eri vaihtoehdoista. Kysy rohkeasti lisää käytettävissä olevista tuotteista!

Turvallinen käyttää

Ärrä-koodi on kertakäyttöinen, eli sitä ei voi käyttää useaampaan kertaan. Koodin voi lähettää edelleen kaverille, mutta koodin liitetyn tuotteen/tuotteet voi lunastaa vain kerran.

Lunastus mistä tahansa

Ärrä-koodiin liitetyn tuotteen voi lunastaa missä tahansa noin 460:ssa R-kioskissa Suomessa. Jakeluketju on aidosti valtakunnanlaajuinen ja jokaisen suomalaisen tavoitettavissa.

Budjetoinnin helppous

Ärrä-koodikampanjan kustannukset voidaan helposti budjetoida etukäteen. Yhden koodin voi lunastaa vain yhden kerran, joka varmistaa sen, että kampanjan kustannukset eivät karkaa käsistä.

Analyysi ja seuranta

Koodi+ mahdollistaa tarkan Ärrä-koodikampanjaseurannan. Saat tietoa viestien toimitusprosenteista, tuotteiden lunastusmääristä sekä -paikoista.

Mikä on Ärrä-koodi?

Ärrä-koodi on R-kioskin sähköinen lahjakortti, joka lähetään tekstiviestillä kuluttajan puhelimeen. Näytämällä Ärrä-koodin millä tahansa Suomen yli 600:lla R-kioskilla, saa kuluttaja koodin liitetyn tuotteen itselleen veloituksetta tai alennuksella.

Ärrä-koodi toimii lahjakortin lailla ja siihen voi liittää erilaisia tuotteita R-kioskin valikoimista. Ärrä-koodin avulla voit vaivatta palkita asiakkaitasi ja muistaa sidosryhmiäsi. Ärrä-koodin avulla voi nopeasti ja kustannustehokkaasti tehdä ison joukon ihmisiä iloiseksi!

Koodi+ tarjoaa monipuoliset palvelut Ärrä-koodikampanjoiden toteuttamiseen.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan kampanjasi yhdessä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Herättikö Ärrä-koodi mielenkiintosi? Soita 010 349 3800 tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!


Yrityksesi nimi:
Oma nimesi:
Sähköpostiosoitteesi:
Puhelinnumerosi:

Viesti lähetettiin onnistuneesti!


Älä mieti enempää vaan suunnittele Ärrä-koodikampanjasi jo tänään!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan kampanjasi yhdessä.