Ärrä-koodi

Tee koko joukko ihmisiä iloiseksi!


Ärrä-koodi on yrityksille suunnattu palvelu, jonka avulla voi helposti ja nopeasti palkita asiakkaita ja muita sidosryhmiä R-kioskin valikoimissa olevilla tuotteilla.


Ärrä-koodi on kertakäyttöinen ja uniikki koodi, joka lähetetään tekstiviestinä halutulle joukolle ihmisiä. Ärrä-koodi toimii lahjakortin lailla ja siihen voi liittää erilaisia tuotteita R-kioskin valikoimista. Näyttämällä Ärrä-koodin millä tahansa R-kioskilla suomessa, vastaanottaja saa koodiin liitetyn tuotteen itselleen veloituksetta tai alennuksella.


Ärrä-koodin avulla voi nopeasti ja kustannustehokkaasti tehdä ison joukon ihmisiä iloiseksi!


Ota yhteyttä!
Ärrä-koodi

Koko Suomen laajuinen jakeluverkosto käytettävissäsi!


R-kioski jakeluverkosto

Ärrä-koodin avulla käytössäsi on R-kioskin koko suomen laajuinen kioskien jakeluverkosto. Ärrä-koodituotteen voi noutaa miltä tahansa R-kioskilta, aina yhtä helposti ja nopeasti.


R-kioskeja on suomessa noin 460, joten voit valtakunnanlaajuisen kampanjan toteuttamimen on nyt erittäin helppoa! Koodi+:n palvelujen avulla saat myös tarkkaa tietoa siitä missä päin Suomea Ärrä-koodituotteet on käyty noutamassa.


Kysy lisää!

Mittaa kampanjasi tehokkuutta


Tarkastele Ärrä-koodikampanjasi tehokkuutta ja onnistumista Koodi+:n tarjoaman monipuolisen kampanjaraportoinnin avulla. Saat tietoa mm. seuraavista asioista:


  • Tuotteiden lunastusmäärä
  • Tuotteiden lunastusajankohdat aikajaksolla
  • Tuotteiden lunastuspaikat graafisesti esitettynä
  • Tuotteiden lunastusprosentti
Kysy lisää!

Koodi+ Ärrä-kooditilastot

Kysy asiakkailtasi mielipiteitä kampanjasta / tuotteesta


Koodi+ mielipidekysely

Koodi+ tarjoaa mahdollisuuden kysyä asiakkailtasi palautetta Ärrä-koodikampanjasta:


  • Mitä mieltä he olivat kokeilemastaan tuotteesta?
  • Oliko Ärrä-koodin saaminen heille positiivinen yllätys?
  • Haluavaisitko he jatkossakin saada vastaavia etuja?
  • Ikä-, sukupuoli- ym. tietoja vastaajista.
Kysy lisää!

Lisää näyttävyyttä mobiilioptimoidulla sivulla ja 2D-koodilla


Tekstiviestin lisäksi Ärrä-koodikampanjan voi toteuttaa myös mobiilioptimoidun, yritystänne varten brändätyn web-sivun ja siihen liitetyn 2D-koodin avulla. Tällöin asiakkaalle lähetetään tekstiviesti jossa on linkki 2D-koodin sisältävälle mobiilisivulle.

2D-koodi voidaan lukea R-kioskilla suoraan matkapuhelimen ruudulta. Mobiilisivun avulla saadaan kampanjaan lisää näyttävyyttä ja helpotetaan toimintaa kassalla.

Mainosbannerit

Mobiilisivulla olevien mainosbannereiden avulla voidaan Ärrä-koodikampanjan yhteydessä tehokkaasti markkinoida muita yrityksenne palveluita. Mainosbannerit mahdollistavat mm. yksilöidyn, GSM-numerokohtaisen klikkiseurannan.

Kysy lisää!

Koodi+ mobiili laskutusmissivu

Ärrä-koodin hyödyt

Ärrä-koodin hyödyt ovat selvät sekä kampanjan toteuttavalle yritykselle että Ärrä-koodin vastaanottavalle kuluttajalle.

Nopea toimitus

Tekstiviestitse toimitettuna Ärrä-koodi saavuttaa kuluttajan välittömästi ja varmasti. Voit tehdä nopeita kampanjoita juuri silloin kuin haluat.

Lunastus mistä tahansa

Ärrä-koodiin liitetyn tuotteen voi lunastaa mistä tahansa noin 460:sta R-kioskista Suomessa. Jakeluketju on aidosti valtakunnanlaajuinen ja jokaisen suomalaisen tavoitettavissa.

Laaja tuotevalikoima

Hyödynnä kampanjassa R-kioskin laaja tuotevalikoima. Valitse kampanjaasi sopiva tuote useista kymmenistä eri vaihtoehdoista. Kysy rohkeasti lisää käytettävissä olevista tuotteista!

Budjetoinnin helppous

Ärrä-koodikampanjan kustannukset voidaan helposti budjetoida etukäteen. Yhden koodin voi lunastaa vain yhden kerran, joka varmistaa sen että kampanjan kustannukset eivät karkaa käsistä.

Turvallinen käyttää

Ärrä-koodi on kertakäyttöinen, eli sitä ei voi käyttää useaampaan kertaan. Koodin voi lähettää edelleen kaverille, mutta koodin liitetyn tuotteen/tuotteet voi lunastaa vain kerran.

Analyysi ja seuranta

Koodi+ mahdollistaa tarkan Ärrä-koodikampanjaseurannan. Saat tietoa viestien toimitusprosenteista, tuotteiden lunastusmääristä sekä -paikoista.

Koodien lunastusprosentti

Riippuen tuotteesta ja kampanjan kohderyhmästä, Ärrä-koodituotteiden lunastusprosentti voi olla jopa yli 90%!

R-kioskeja Suomessa

R-kioskien jakeluverkosto kattaa lähes koko Suomen. Kampanjasi ei siis rajoitu maantieteellisesti, vaan Ärrä-koodi on valtakunnanlaajuinen!

SMS:n lukuprosentti

Saapunut SMS-viesti luetaan lähes aina ja heti kun se on saapunut puhelimeen.

Kiinnostuitko Ärrä-koodeista?    Ota yhteyttä