Lähetä yrityksenne kesälahjat kätevästi Ärrä-koodilla!

Ärrä-koodin avulla teet koko joukon ihmisiä iloiseksi!

Mietitkö miten saisit helposti lähetettyä asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi tai työntekijöillesi kesälahjat? Tai että miten muistaisit kesätöihin hakeneita? Ärrä-koodin avulla se onnistuu näppärästi ja nopeasti. Ei postitusta, ei paketoimista eikä logistiikkaa. Kaikki hoituu sähköisesti, tekstiviestillä.

Tarvitset vain kohderyhmäsi puhelinnumerot ja Ärrä-koodi lähetetään heille tekstiviestinä puhelimeen. Vastaanottaja voi noutaa kesälahjansa miltä tahansa R-kioskilta Suomessa!

Ärrä-koodin avulla tuot iloisen kesämielen helposti ja kustannustehokkaasti koko joukolle ihmisiä! Samalla vahvistat positiivista kuvaa yrityksestänne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kampanjanne yhdessä!

Ota yhteyttä!

Näin helppoa on Ärrä-koodikampanjan toteutus!

Ärrä-koodilla palkitset helposti asiakkaasi

1. Valitse tuote

Valitse tuote jota haluat käyttää Ärrä-koodikampanjassasi. Tuotteita löytyy kaikista eri tuoteryhmistä, joten kampanjaanne sopiva tuote löytyy varmasti!

Ärrä-koodilla on helppo tehdä hyvitys

2. Toimita kohderyhmän GSM-numerot ja haluttu viestisisältö

Toimita meille vastaanottajien GSM-numerot sähköpostitse joko Excel- tai CSV-tiedostona.

Ärrä-koodilla avuksi tuotelanseeraukseen

3. Valitse lähetysajankohta

Kampanja voidaan ajastaa haluamallenne ajankohdalle.

Ärrä-koodilla tarjoat asiakkaillesi helposti maistiaisia!

4. Viestit lähetetään asiakkaalle!

Koodi+ hoitaa Ärrä-kooditekstiviestien lähetyksen vastaanottajille haluttuna ajankohtana. Vastaanottajat voivat viestin saatuaan heti hakea tuotteensa Ärrältä.

Koko Suomen laajuinen jakeluverkosto käytettävissäsi!


R-kioski jakeluverkosto

Ärrä-koodin avulla käytössäsi on R-kioskin koko suomen laajuinen kioskien jakeluverkosto. Ärrä-koodituotteen voi noutaa miltä tahansa R-kioskilta, aina yhtä helposti ja nopeasti.


R-kioskeja on suomessa noin 460, joten voit valtakunnanlaajuisen kampanjan toteuttamimen on nyt erittäin helppoa! Koodi+:n palvelujen avulla saat myös tarkkaa tietoa siitä missä päin Suomea Ärrä-koodituotteet on käyty noutamassa.


Kysy lisää!

Mittaa kampanjasi tehokkuutta


Tarkastele Ärrä-koodikampanjasi tehokkuutta ja onnistumista Koodi+:n tarjoaman monipuolisen kampanjaraportoinnin avulla. Saat tietoa mm. seuraavista asioista:


  • Tuotteiden lunastusmäärä
  • Tuotteiden lunastusajankohdat aikajaksolla
  • Tuotteiden lunastuspaikat graafisesti esitettynä
  • Tuotteiden lunastusprosentti
Kysy lisää!

Koodi+ Ärrä-kooditilastot

Ärrä-koodin hyödyt

Ärrä-koodin hyödyt ovat selvät sekä kampanjan toteuttavalle yritykselle että Ärrä-koodin vastaanottavalle kuluttajalle.

Nopea toimitus

Tekstiviestitse toimitettuna Ärrä-koodi saavuttaa kuluttajan välittömästi ja varmasti. Voit tehdä nopeita kampanjoita juuri silloin kuin haluat.

Lunastus mistä tahansa

Ärrä-koodiin liitetyn tuotteen voi lunastaa missä tahansa noin 460:ssa R-kioskissa Suomessa. Jakeluketju on aidosti valtakunnanlaajuinen ja jokaisen suomalaisen tavoitettavissa.

Laaja tuotevalikoima

Hyödynnä kampanjassa R-kioskin laaja tuotevalikoima. Valitse kampanjaasi sopiva tuote useista kymmenistä eri vaihtoehdoista. Kysy rohkeasti lisää käytettävissä olevista tuotteista!

Budjetoinnin helppous

Ärrä-koodikampanjan kustannukset voidaan helposti budjetoida etukäteen. Yhden koodin voi lunastaa vain yhden kerran, joka varmistaa sen että kampanjan kustannukset eivät karkaa käsistä.

Turvallinen käyttää

Ärrä-koodi on kertakäyttöinen, eli sitä ei voi käyttää useaampaan kertaan. Koodin voi lähettää edelleen kaverille, mutta koodin liitetyn tuotteen/tuotteet voi lunastaa vain kerran.

Analyysi ja seuranta

Koodi+ mahdollistaa tarkan Ärrä-koodikampanjaseurannan. Saat tietoa viestien toimitusprosenteista, tuotteiden lunastusmääristä sekä -paikoista.

Koodien lunastusprosentti

Riippuen tuotteesta ja kampanjan kohderyhmästä, Ärrä-koodituotteiden lunastusprosentti voi olla jopa yli 90%!

R-kioskeja Suomessa

R-kioskien jakeluverkosto kattaa lähes koko Suomen. Kampanjasi ei siis rajoitu maantieteellisesti, vaan Ärrä-koodi on valtakunnanlaajuinen!

Tekstiviestin lukuprosentti

Saapunut tekstiviesti luetaan lähes aina ja heti kun se on saapunut puhelimeen.

Kiinnostuitko Ärrä-koodeista?    Ota yhteyttä